Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία – Πως θα κινηθούν


19-06-2018 7:41

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα (19.06.2018) όσους κινούνται καθημερινά με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας το πρωί και το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ εξήγγειλαν τις νέες στάσεις εργασίας σε αντίδραση στο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεν θα είναι η μοναδική. Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση την Πέμπτη (21.06.2018), με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

Γιατί γίνονται οι κινητοποιήσεις στα λεωφορεία

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι οποίοι λένε «όχι» στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

Πηγή: www.newsit.gr