Κώστας Σπυρόπουλος: «Η ισορροπία είναι ένα ισοζύγιο πραγματικά θαυμαστό και ονειρικό»


19-06-2018 7:14

Για τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά της και πώς έχει καταφέρει να φέρει την ισορροπία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Σπυρόπουλος

Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου; «Ναι, έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου και τα έχω βάλει κιόλας στη δουλειά»

Έχει ισορροπήσει αυτό;

«Η ισορροπία είναι ένα ισοζύγιο πραγματικά θαυμαστό και ονειρικό, πάντα θα σου λείπει κάτι, πάντα θα κερδίζεις και πάντα θα χάνεις, θα έρθει η στιγμή που θα τα χώσεις ή θα χάσεις ό,τι έχεις βγάλει. Το θέμα είναι ότι επενδύεις στην ψυχή σου, σε ό,τι κι αν σημαίνει μια οικονομική αποτυχία, σίγουρα πρέπει να σημαίνει και μια προσωπική εις βάθος επιτυχία. Δεν αρκεί να χτίζεις βιογραφικά, φτιάχνεις το είναι σου. Ο σουσουδισμός είναι από την εποχή που την έγραφε ο Ψαθάς. Ο Βεάκης έγραψε γράμμα, τότε, του Ψαθά και του έλεγε: «Δυστυχώς, έχω δει σε άντρες το σουσουδισμό», κι εγώ έχω δει πολλούς… σουσούδες. Αυτοί εκτρέφουν τα φαινόμενα Καντακουζηνών. Ο Καντακουζηνός είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει και την τέχνη του απατεώνα. Είναι ένας γοητευτικός τύπος, που τη μία μπορεί να ζει στο Μονακό και την άλλη στον Βούθουλα. Ψάχνοντας, έτσι όπως τον έχει στήσει ο Ψαθάς, είναι μοναδικός ο ρόλος, τον έχει ορίσει», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr