Βόλος: Οικογενειάρχης αλλάζει ζωή με 4,50 ευρώ – Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα.


18-06-2018 10:16

Ο Βόλος συζητάει για τον οικογενειάρχη που ζει το δικό του όνειρο. Η μέρα που άλλαξε η ζωή του…

Πλουσιότερος κατά 50.000 ευρώ ξύπνησε χθες (17-06-2018) ένας οικογενειάρχης από τη Νέα Ιωνία στον Βόλο. Η τύχη του χαμογέλασε, αφού κέρδισε 50.000 ευρώ στο Λόττο, πετυχαίνοντας 5 συν μία επιτυχίες.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στη Νέα Ιωνία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ιωάννη Δημοπούλου στην οδό Εθνικών Αγώνων 45 Α. Ηταν αξίας μόλις 4,5 ευρώ.

Στην κλήρωση του Λόττο του Σαββάτου σημειώθηκε τζακ ποτ. Βρέθηκαν μόνο δύο τυχερά δελτία με πέντε σημεία, το ένα από αυτά στη Νέα Ιωνία. Χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου ενημερώθηκαν για τον μποναμά και αμέσως ανήρτησαν το τυχερό δελτίο στην είσοδο του πρακτορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τυχερός εμφανίστηκε με το χρυσό δελτίο στο χέρι θέλοντας και τυπικά να επιβεβαιώσει ότι η τύχη του είχε χαμογελάσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν μεσήλικα οικογενειάρχη, που θα μπορέσει να βοηθήσει έτσι την οικογένειά του με το τυχερό κομπόδεμα που απέκτησε. Το πρακτορείο του Ιωάννη Δημόπουλου έχει μοιράσει και άλλες φορές σημαντικά ποσά στο πρόσφατο παρελθόν στο Στοίχημα αλλά και στο ΚΙΝΟ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Θανάσης Δημόπουλος, πατέρας του ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ευχήθηκε στον τυχερό σε καλή μεριά…

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης). Επίσης Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή. Επίσης Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις και Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ. ΛΟΤΤΟ ΟΠΑΠ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις κληρώσεις ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ στην ειδική σελίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής « Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου». Εκτός αυτού με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

Για τα κέρδη της 1ης κατηγορίας νικητών του ΛΟΤΤΟ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου. Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr