Παναθηναϊκός: Στις 6 Ιουλίου θα προκηρυχτεί ΑΜΚ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.


14-06-2018 16:52

Το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όρισε νέα Γενική Συνέλευση για τους “πράσινους” -για τις 6 Ιουλίου- απ" όπου θα προκύψει η ΑΜΚ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συγκεκριμένη ΑΜΚ ανοίγει το… δρόμο στον Παϊρό Πιεμπονγκσαντ και το fund “Pan Asia”, προκειμένου να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του “τριφυλλιού” και να γίνουν τα νέα “αφεντικά” της ομάδας.

Άξιο αναφοράς, πως σύσσωμο το Δ.Σ. του «τριφυλλιού» εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A. Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ

Β. Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου

Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο.

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό.

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ”.

Πηγή: www.newsit.gr