Μουντιάλ 2018: Ενωτικό μήνυμα από Ιέρο. "Δεν θα γκρεμίσουμε όσα χτίζαμε δύο χρόνια"


13-06-2018 20:26

Ο Φερνάντο Ιέρο ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Ισπανίας, μία μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018, αντικαθιστώντας στον πάγκο της ομάδας τον Χουλέν Λοπετέγι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ενωτικό μήνυμα του νέου προπονητή των Ισπανών.

Ο Φερνάντο Ιέρο δήλωσε έτοιμος να διαχειριστεί την κρίση που ξέσπασε στην ΕΘνική Ισπανίας, μετά την αποχώρηση του Χουλέν Λοπετέγι. Ο νέος τεχνικός των Ισπανών έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει του Μουντιάλ που ξεκινά.

«Είναι μια πρόκληση, ξέρω τις συνθήκες και η δουλειά που έκανε ο Λοπετέγι ήταν εξαιρετική. Ήταν μια γρήγορη απόφαση και δεν μπορούσα να πω όχι, γιατί δεν θα μου το συγχωρούσα», δήλωσε αρχικά ο Ιέρο.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη δουλειά δύο χρόνων σε δύο μέρες και δεν θα γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε. Η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. Στόχος μας είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ. Θα είναι λάθος αν σκεφτόμαστε το παρελθόν. Θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι που συμβαίνει μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, είναι σπουδαίοι επαγγελματίες και ώριμοι άνθρωποι. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για τον κοινό στόχο», πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsit.gr