Νέα Δημοκρατία για συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: Ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται καν να υπογράψει


13-06-2018 16:15

Ο κ. Τζανακόπουλος έχει μπερδευτεί. Αυτό που συζητάμε σήμερα δεν είναι η κύρωση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, αλλά ότι ο κ. Τσίπρας δεν νομιμοποιείται καν να την υπογράψει, απαντά η ΝΔ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

“Ο κ. Τζανακόπουλος έχει μπερδευτεί. Αυτό που συζητάμε σήμερα δεν είναι η κύρωση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, αλλά ότι ο κ. Τσίπρας δεν νομιμοποιείται καν να την υπογράψει, καθώς δεν διαθέτει τη στήριξη της κυβέρνησής του” απαντά η ΝΔ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Η Πειραιώς επαναλαμβάνει ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να επιβεβαιώσει άμεσα στη Βουλή ότι διαθέτει την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας των βουλευτών “πριν δεσμεύσει τη χώρα με μία επιβλαβή για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνία”.

Νέα Δημοκρατία:  Συμφωνία με non paper

“Από χθες στις 8 το βράδυ η ΝΔ ζήτησε να της αποσταλεί το πλήρες κείμενο της συμφωνίας. Τί άραγε φοβάται η κυβέρνηση και καθυστερεί να το στείλει; Είναι αδιανόητο η μόνη ενημέρωση που έχουν τα πολιτικά κόμματα και οι πολίτες να προέρχεται από ένα non paper του Μαξίμου” προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: www.newsit.gr