"Ο Παύλος Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τη Λεωφόρο 29 ώρες πριν φύγει"


13-06-2018 11:20

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, μίλησε για την τεράστια απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και αναφέρθηκε στην τελευταία επαφή που είχε μαζί του.

Ο Μιχάλης Γεωργαντής μίλησε για την τελευταία του συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τόνισε πως πιστεύει ότι «έφυγε» χαρούμενος.

“Τι να πούμε; Άνθρωπος. Υπάρχει μεγαλύτερη λέξη; Αν μπορούνε να βρουν μία λέξη μεγαλύτερη από μέγιστος και κάλλιστος, αυτή θα σημαίνει Παύλος Γιαννακόπουλος. Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν να φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10. Ήρθε απ’ έξω με τη σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ’ έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα »πρόεδρε αυτή είναι η ιστορία σου», του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα” είπε από τη Μητρόπολη Αθηνών ο κ. Γεωργαντής.

“Μετά από 29 ώρες, στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος”, κατέληξε.

Πηγή: www.newsit.gr