Αστέρας του Χόλιγουντ για Πρόεδρος των ΗΠΑ


13-06-2018 10:29

Βέβαιος ότι αν ήθελε να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ θα το πετύχαινε … “αέρα” εμφανίζεται ο αστέρας του Χόλιγουντ, Άλεκ Μπάλντγουιν.

Έχει μπει πολύ καλά στο πετσί του ρόλου και σκέφτεται να το δοκιμάσει και στην πραγματικότητα. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Πρόεδρο των ΗΠΑ στο σόου Satrurday Night Live, Άλεκ Μπάλντγουιν που εμφανίζεται σίγουρος ότι θα κέρδιζε αν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020.

“Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω” δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM. “Θα ήταν η πιο αστεία, η πιο συναρπαστική και η πιο τρελή εκστρατεία” ανέφερε. “Θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1000% θα κέρδιζα” τόνισε.

“Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιός θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Θέλω να πω, ελπίζω να έρθει κάποιος θαυμάσιος… Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή”.

Μπάλντγουιν:  Προεκλογικές .. δεσμεύσεις

“Το κλειδί για τη νίκη”, δήλωσε ο ηθοποιός, “θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων”.

Ο Μπάλντγουιν τόνισε ότι έχει και την κατάλληλη θέση για τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό, Χάουαρντ Στερν.

“Θα σε όριζα υπεύθυνο για το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες” είπε ο ηθοποιός.

Ναι η πολιτική καριέρα έχει περάσει από το μυαλό του Άλεκ Μπάλντγουιν, αλλά εξήγησε ότι έχει ήδη υποσχεθεί στη σύζυγό του Χιλάρια ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

“Η σύζυγός μου, μού είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος της δημόσιας ζωής” εξήγησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του μπορεί να είναι η Μελάνια Τραμπ.

“Δύο πολύ ισχυροί άνθρωποι στην Ουάσινγκτον με ενημέρωσαν ότι η Πρώτη Κυρία όχι μόνο με παρακολουθεί στο SNL, αλλά γελάει κιόλας δυνατά” τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Χάουαρντ Στερν.

πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Πηγή: www.newsit.gr