Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Κοτζιάς στο πλευρό του Ερντογάν


12-06-2018 15:46

Τη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στο Kontra Channel, το βράδυ της Δευτέρας (11.06.2018), και όσα είπε για τα ελληνοτουρκικά, σχολιάζουν τουρκικά ΜΜΕ.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται σε όσα είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ειδικά στο γεγονός ότι τον χαρακτήρισε «χαρισματική προσωπικότητα», ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση.

«Είπα πριν έξι μήνες και πρόπερυσι το είπα αυτό, ότι το μεγάλο πρόβλημα για μας με την Τουρκία είναι ότι έχει μια αντιπολίτευση, η οποία δεν είναι καλύτερη σε αυτά που μας ενοχλεί η Κυβέρνηση Ερντογάν, και ότι ο Ερντογάν αποτελεί μια πιο συγκροτημένη, χαρισματική προσωπικότητα από ό,τι εκείνοι. Διότι, ακόμη και την ιστορία με τα νησιά του Αιγαίου, τα ξεκίνησε η αντιπολίτευση και νομίζω αυτό είναι ένα πρόβλημα«, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς.

Οι τουρκικές εκλογές

Και συνέχισε αναφερόμενος στις τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου: «Νομίζω ότι όλοι περιμένουν να γίνουν με το καλό οι εκλογές, να δουν το είδος του εκλογικού αποτελέσματος, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η σταθερότητα της Τουρκίας, αλλά και πόσο εκνευρισμένοι θα είναι οι πιθανοί νικητές και μετά να τα δούμε».

Με πληροφορίες από aksam, Ahaber

Πηγή: www.newsit.gr