Η Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Στεναχωρήθηκα με τo post του στο facebook…» – Αποκαλύπτει το παρασκήνιο


28-05-2018 10:56

Η Κατερίνα Καινούργιου στεναχωρήθηκε και αποκάλυψε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής της!

Ο Γιάννης Βούρος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουίζας Βούρου.

Η Κατερίνα είπε στον αέρα της εκπομπής της:

«Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν την είχα δει, την διάβασα μέσα από τα sites. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ τον κύριο Βούρο και έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του. Θέλω να ακούσουμε και ο ίδιος βέβαια γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό ότι του ζητήσαμε την άδεια να μεταδώσουμε κάποιες δηλώσεις, τώρα που έγινε η παρεξήγηση…» και για να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση πρόβαλε όλη την τηλεφωνική συνομιλία!

«Ήταν ξεκάθαρο από τη συνάδελφο μας και επειδή είδα στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε ενοχληθεί αρκετά και έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά. Θα το πάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, επειδή τον εκτιμώ πολύ, ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε ότι θα γινόταν η δήλωση του γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς όμως είπαμε ότι κρατάμε τη δήλωση, σας ενημερώσαμε κύριε Βούρο. Οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση. Επειδή σας εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχω και πολύ καλή σχέση με την κόρη σας, θέλω να το λήξουμε εδώ, γιατί η κοπέλα πραγματικά έκανε τη δουλειά της, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Δεν σας υπέκλεπτε» υπογράμμισε η παρουσιάστρια!

Πηγή: www.gossip-tv.gr