Νέο "επεισόδιο" στο… σίριαλ Κάιπερς. "Βολές" του Εργοτέλη στους μάνατζερ


27-05-2018 23:45

Σε “σίριαλ” εξελίσσεται η μετεγγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ, με τον παίκτη να τα “βάζει” με την Ένωση και τον Εργοτέλη να “απαντάει”, ρίχνοντας ευθύνες στους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, αφού υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Νέο «επεισόδιο» στη μετεγγραφή του Κάιπερς για την ΑΕΚ, καθώς ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές στους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και ζητάει από το ίδιο να αντιληφθεί το παρασκήνιο που παίζεται στην «πλάτη» του.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ούγκο Κάιπερς και τον θέλουν να αρνείται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο τα εξής:

Δεν δεχόμαστε επουδενί εκβιασμούς από όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας. Ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε σε όλους τους τόνους πως ο Σύλλογός μας, ήταν αυτός που βοήθησε τον Ούγκο Κάιπερς να αναδείξει το ταλέντο του.

Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει».

Πηγή: www.newsit.gr