Ρόδος: 29χρονη αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό όπλο του συντρόφου της


27-05-2018 14:24

Σοκαρισμένη η Ρόδος από την είδηση πως μια 29χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος της ζωή της με το υπηρεσιακό όπλο του συντρόφου της. Η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (25.05.2018) μέσα στο σπίτι της, στους Αγίους Αποστόλους.

Η Ρόδος παρακολουθεί συγκλονισμένη της εξελίξεις σχετικά με την αυτοκτονία της 29χρονης γυναίκας. Τη βρήκε νεκρή ο σύντροφός της με ένα σημείωμα δίπλα στο άψυχο κορμί της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Δημοκρατικής, η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε μέσα στο υπνοδωμάτιο, στο σπίτι της στους Αγίους Αποστόλους. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η 29χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και με το υπηρεσιακό όπλο του συντρόφου της αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά.

Με το όπλο του συντρόφου της

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Ο σύντροφος της 29χρονης, που υπηρετεί στην υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας στην πόλη της Ρόδου, επέστρεψε στο σπίτι τους και άφησε το τσαντάκι με το όπλο, πριν φύγει για να παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση.

Η σύντροφός του εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία της απουσίας του για να πάρει το υπηρεσιακό του όπλο. Και με αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της. Με μια σφαίρα στην καρδιά.

Όταν ο σύντροφός της γύρισε στο σπίτι, τη βρήκε νεκρή. Δίπλα στο άψυχο κορμί της ήταν το όπλο του και ένα σημείωμα, με το οποίο ζητούσε συγγνώμη.

Πηγή: dimokratiki.gr