Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ένα λουλούδι στον τάφο του πατέρα του


26-05-2018 15:29

Στην γενέτειρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου έχει ταφεί ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του.

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (σ.σ. 29 Μαϊου), τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο για τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το αντίο στα social media…

Κλίμα συγκίνησης

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη, οι οικογένειες των παιδιών του και των εγγονιών του ταξίδεψαν από χθες στα Χανιά για το μνημόσυνο, όπου και θα παραμείνουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

click4more

Τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη δεν προέβησαν σε δηλώσεις ενώ μετά το πέρας της δέησης μίλησαν με τον κόσμο και επικοινώνησαν με φίλους και συνεργάτες του πατέρα τους που δραστηριοποιούνται κομματικά στο νομό.

Παρόλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μίλησε» στα social media. Ο αρχηγός της ΝΔ έκανε αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Twitter.

Στην πρώτη -χρονικά- στο Twitter έχει το εξής μήνυμα: «Κατάνυξη και συγκίνηση στη Μητρόπολη Χανίων, γαλήνη στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ. Με συγγενείς και φίλους τιμήσαμε σήμερα τη μνήμη του πατέρα μου. Με σεβασμό και αγάπη«.

Τα λόγια αυτά συνοδεύει μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και τον γιο του, που «κουβαλά» το… βαρύ όνομα του παππού του. Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον… νεότερο.

Δείτε την ανάρτηση

Η δεύτερη ανάρτηση έγινε όπως προαναφέραμε στο Instagram. Είναι μια ακόμη φωτογραφία από το νεκροταφείο, όπου φαίνεται οόκληρη η οικογένεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αφήνει ένα λουλούδι στον τάφο, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η κόρη του, Σοφία και ο γιος του, Κωνσταντίνος.

Στην λεζάντα γράφει: «Ένα λουλούδι και πολλές αναμνήσεις«!

Δείτε την δεύτερη ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένα λουλούδι και πολλές αναμνήσεις!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Πηγή: www.newsit.gr