Μαξίμου για ΝΔ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού…


25-05-2018 15:59

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη για την καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο προκαλούν νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ήρθε η ανακοίνωση της ΝΔ και εν συνεχεία η απάντηση από κυβερνητικούς κύκλους.

Πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως «μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»».

Πριν το Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία

Στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχαν προκαλέσει, νωρίτερα, την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της «Μακεδονίας του Ίλιντεν» το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ.

Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: www.newsit.gr