Συνέβη κι αυτό! Η Φωτεινή Ψυχίδου πήρε συνέντευξη από τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα


25-05-2018 13:54

Η Φωτεινή Ψυχίδου πήρε συνέντευξη από τον πρώην σύζυγο της Μπάμπη Στόκα με αφορμή την συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 12 Ιουλίου.

 

Η Φωτεινή τον ρώτησε: «Θέλω να μου πεις γιατί μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Κάθε φορά τελευταία φορά με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.» Και ο Μπάμπης της απάντησε: «Τώρα εσύ δεν πρέπει να τα λες αυτά γιατί το ξέρεις ότι το κάθε φορά τελευταία φορά με τον Φίλιππο τα έλεγαν άλλοι, όχι εμείς. Εμείς όταν είπαμε σταματάμε, σταματήσαμε. Όταν ξαναείπαμε ξαναβρισκόμαστε, ξαναβρισκόμαστε.»

Και η δημοσιογράφος είπε: «Αυτή η σχέση είναι σαν το παλιό καλό κρασί…»!

Για να της απαντήσει ο τραγουδιστής: «Όπως και η δικιά μας! Εμείς κάναμε πράγματα που μας άρεσαν σε εμάς αποκλειστικά. Ακόμα και τώρα ο καινούριος δίσκος, είναι τραγούδια που αρέσουν σε εμάς, δεν κυνηγήσαμε το χιτ. Ξέρεις ότι ξέρουμε να φτιάχνουμε χιτ. Ήταν ένα πράγμα που το κάναμε για το κέφι μας. Μπήκαμε στην παλιά παρέα των Αγίων Αναργύρων. Γράψαμε 60 ώρες και γελάγαμε και κάναμε πλάκα 400, αυτή είναι η αναλογία. Είμαστε τυχεροί άνθρωποι γιατί ζούμε από αυτό που αγαπάμε.»

Η Φωτεινή δεν δίστασε να τον ρωτήσει: «Πώς σου φάνηκε ο κόσμος του lifestyle στον οποίο ελάχιστα ακούμπησες; Δεν θα έκανες κάτι ανάλογο ξανά ποτέ;». Και είπε: «Δεν πειράζει να κάνουμε λάθη. Πειράζει να τα ξανακάνουμε.» Τι άλλο τον ρώτησε η πρώην σύζυγός του, που θα συζητηθεί; Δείτε το βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr