Το λάθος στη φωτογραφία γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ


22-05-2018 16:11

Λίγες ώρες μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες. Στη μία όμως υπήρχε κάτι λάθος!

Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους. Από τα αετίσια βλέμματά τους όμως δεν ξέφυγε κάτι που πήγαινε λάθος στην ομαδική φωτογραφία τους με τα παρανυφάκια και τα page boys.

Το παλάτι του Kensington έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ από τον Alexi Lubomirski.

Ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και δύο ομαδικές. Μία με όλα τα μέλη των οικογενειών τους και μία με τα παρανυφάκια και τα page boys τους.

Σε αυτή είναι και το λάθος. Η 4χρονη Ivy Mulroney και η 3χρονη Florence van Cutsem φαίνονται να μοιράζονται μία ανθοδέσμη. Η μικρή Florence, βαφτισιμιά του πρίγκιπα Χάρι, δεν είχε τη δική της ανθοδέσμη.

Λάθος στην επίσημη φωτογραφία πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Οι παρατηρητικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν την εξαφανισμένη ανθοδέσμη που κρατούσε νωρίτερα η μικρή Florence. «Δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί, αλλά επειδή ξέρω ότι έπρεπε να είναι εκεί με ενοχλεί πραγματικά που ένα από τα παρανυφάκια δεν έχει το μπουκέτο του στις φωτογραφίες του γάμου».

Ωστόσο υπήρχε λόγος που η Ivy και η Florence έπρεπε να μοιραστούν το μπουκέτο τους στις επίσημες φωτογραφίες του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Η Ivy, κόρη της καλύτερης φίλης της Μέγκαν Μαρκλ, δεν κρατούσε μπουκέτο στη διάρκεια της τελετής.

Ήταν υπεύθυνη να πάρει την ανθοδέσμη της Μέγκαν Μαρκλ μόλις έφτασε στον βωμό. Δεν είχε επίσης στεφάνι, αλλά είχε λουλούδια στα μαλλιά της.

Πηγή: Dailymail