Παναθηναϊκός – Νταμπίζας: "Χαμηλό το μπάτζετ, να μείνουν όσοι θέλουν"


17-05-2018 19:43

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν άργησε να πιάσει δουλειά. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πήγε την Πέμπτη (17/5) στο Κορωπί κι είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, στέλνοντας αρκετά μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε σήμερα (17/5) στο Κορωπί κι αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη φετινή αξιοπρεπή πορεία της ομάδας, έδωσε το στίγμα του για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι το μπάτζετ θα είναι χαμηλό, ενώ υποστήριξε ότι «όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν».

Όσα είπε στους ποδοσφαιριστές

«Εκτός από εμένα που είμαι εδώ, λείπει ένας συνδετικός κρίκος ο προπονητής. Θα ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας σε λίγο καιρό. Οι πιο παλιοί ξέρετε δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας έχουν πει μέχρι σήμερα, αλλά όλα αυτά είναι… χθες.

Ξέρω για την εξόφληση των δόσεων στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από ‘δω και πέρα τι θα γίνεται. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να λέω πολύ λίγα λόγια, δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου.

Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται.

Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο διοικητικό, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.

Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά του να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

Πηγή: www.newsit.gr