Εκπρόσωπος Σπανούλη: "Θα είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό ή για άλλη ομάδα"


17-05-2018 17:30

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό στο τέλος της φετινής περιόδου άφησε ο εκπρόσωπος του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον ατζέντη του «Kill Bill», Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να μιλά για το μέλλον του πελάτη του.

Ο Ραζνάτοβιτς αποθέωσε τον αρχηγό των Πειραιώτων, τόνισε πρόσθεσε ότι ακόμα δεν έχουν μιλήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», γεγονός που θα συμβεί μετά το φινάλε της σεζόν.

 Όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο εκπρόσωπος του Σπανούλη

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αν κάποιος είχε τις πληροφορίες για το θέμα, αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν μιλούσαμε με τον Ολυμπιακό μεσούσης της περιόδου. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει.

Σίγουρα έκανε μία σπουδαία χρονιά ακόμα κι αν αυτή δεν τελείωσε όπως θα ήθελε η ομάδα, ο Βασίλης και εγώ. Παραμένει πάντως στους δέκα κορυφαίους της διοργάνωσης και ο ηγέτης της ομάδας. Ήταν σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες για 8η φορά στην καριέρα του. Κανείς έχει πετύχει κάτι ανάλογο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα».

Πηγή: www.newsit.gr