Κατεδαφίζεται το κλειστό της Αρτάκης. Στο ΣΕΦ οι ομάδες της Νέας Σμύρνης


15-05-2018 17:12

Ο δήμος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε πως το κλειστό γυμναστήριο -το οποίο βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης- θα κατεδαφιστεί άμεσα.

Το κλειστό της Νέας Σμύρνης εντάχθηκε στα έργα της Περιφέρειας και αναμένεται να κατεδαφιστεί άμεσα, έτσι ώστε στη θέση να κατασκευαστεί νέο γήπεδο.

Να αναφέρουμε πως οι προπονήσεις των ομάδων της Άνω Νέας Σμύρνης θα φγίνονται στο ΣΕΦ, καθώς προχώρησε στην εκμίσθωση χώρων του φαληρικού σταδίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Στο Σ.Ε.Φ μεταφέρονται οι προπονήσεις των αθλητικών συλλόγων της Άνω Νέας Σμύρνης

«Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και πρόκειται να κατεδαφιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης.

Ενόψει της κατασκευής του, και σε μια προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χώρο για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα basket, ποδοσφαίρου, handball, volley). Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρηστάκης και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού του Δήμου μας, κυρία Καρυοφύλλη με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κ. Λύτρα διευθετήθηκαν τάχιστα οι εκκρεμότητες και δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων εντός των επόμενων ημερών».»

Πηγή: www.newsit.gr