Αιματηρό τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έλιωσε δυο αυτοκίνητα – Ένας νεκρός, δύο τραυματίες


09-05-2018 7:25

– Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος

– Το βαρύ όχημα έσπασε τις μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

– Πάνω στη νταλίκα έπεσαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα

– Από τις άμορφες μάζες των σιδερικών απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα

– Δυστυχώς ο ένας έχασε τη ζωή του, σε κρίσιμη κατάσταση άλλα δύο άτομα

– Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς τον Πειραιά

Όλα έγιναν στις 05:40. Ο οδηγός μιας νταλίκας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μεθυσμένος λίγο μετά την Πέτρου Ράλλη έχασε τον έλεγχο ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία και το βαρύ όχημα έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού. Ακολούθησε σφοδρότατη σύγκρουση με δύο ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τα συντρήμια των αυτοκινήτων τρία άτομα. Κανείς από τους τραυματίες δεν είχε τις αισθήσεις του. Όλοι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς το ένα από τα τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρό. Οι άλλοι δύο τραυματίες δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Το περιστατικό, στο ύψος του ΙΚΕΑ είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο λωρίδες στη λεωφόρο Κηφισού.

Αμέσως σχηματίστηκαν, λόγω της ώρας, τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Το μποτιλιάρισμα, αυτή την ώρα ξεκινάει χιλιόμετρα πιο πίσω από το ύψος της Αττικής Οδού.

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της τροχαίας δίνουν μάχη να απομακρύνουν από το σημείο τα οχήματα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Πηγή: www.newsit.gr