ΑΕΛ: Τέλος οι Ναζλίδης, Ρέντζας και Περόνε.


27-04-2018 11:21

Παρελθόν από την ΑΕΛ θα αποτελέσουν οι Ναζλίδης, Ρέντζας και Περόνε, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι “βυσσινί”. Οι Θεσσαλοί διέψευσαν ακόμα το οποιοδήποτε ενδιαφέρον τους για τον επιθετικό του Ατρομήτου, Ντάουντα.

Οι Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περρόνε και Βασίλης Ρέντζας δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΛ και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «βύσσινι».

Οι Θεσσαλοί διέψευσαν ακόμα το ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό επιθετικό του Ατρομήτου, Αμπιόλα Ντάουντα, ενώ ενημέρωσαν ότι στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τη Λαμία θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Ατρομήτου Αθηνών Ντάουντα.

Η ΑΕΛ έχει εντοπίσει τους μεταγραφικούς της στόχους και τους έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώσει.

2. Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές μας Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περρόνε και Βασίλης Ρέντζας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους για τα όσα προσέφεραν, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της τα τελευταία τρία χρόνια.

Ειδικά ο Βασίλης Ρέντζας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από την Football League στην Superleague αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπήρξε αναντικατάστατος, ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο κορυφαίος κυνηγός μας και σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Εμάνουελ Περρόνε βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την τρέχουσα περίοδο, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας για τη συμπαράσταση τους την τρέχουσα περίοδο, αλλά και για να τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές για όσα προσέφεραν μας με την παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων οπαδών στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τη Λαμία, ορίζει τιμή εισιτηρίου σε όλες τις θύρες εκτός των επισήμων 5€».

Πηγή: www.newsit.gr