ΝΔ – Επίθεση στον Πρωτόπαππα. "Μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα"


26-04-2018 17:47

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την παραίτηση του πρώην προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Σταμάτη Κριμιζή και την τοποθέτηση στην θέση του, του Χριστόδουλου Πρωτοπαππά.

Η ΝΔ επικαλείται tweet από το 2016 του Χριστόδουλου Πρωτόπαππα από του Σούνιο που αποκαλεί τους Ευρωπαίους «κουφ@λες» και σχολιάζει ότι «μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία σας παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς. Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

 

Πηγή: www.newsit.gr