Γιαννακόπουλος: Ευθεία επίθεση σε Μπερτομέου. Ο "άχρηστος υπάλληλος" και η "τσιρκολίγκα"


25-04-2018 23:40

Λίγο μετά την ατάκα – βόμβα του Μάνου Παπαδόπουλου με την οποία εκφράστηκαν τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του game 3 με τη Ρεάλ, ήρθε η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Ζόρντι Μπερτομέου.

Κατά μέτωπο επίθεση στον Τζόρντι Μπερτομέου εξαπέλυσε με γραπτή του δήλωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη από την Ρεάλ, αποτέλεσμα που φέρνει τους “μερένγγες” ένα βήμα πριν το Final Four της Euroleague.

Παναθηναϊκός – «Βόμβα» Παπαδόπουλου: «Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του εκτελεστικού διευθυντή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ για ακόμη μία προανήγγειλε την αποχώρηση των “πράσινων” στο τέλος της σεζόν από την Euroleague “εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις”.

H δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά από τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων από την… εκπληκτική του διαχείριση είναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Έχασε μεγάλη ευκαιρία! Έρχεται παιχνίδι χωρίς… αύριο

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου, εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα».

Πηγή: www.newsit.gr