Τον Ιούνιο η βάφτιση του βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά, του Απόλλωνα! Όλες οι λεπτομέρειες!


25-04-2018 6:01

Στις αρχές του καλοκαιριού θα γίνει τελικά η βάφτιση του µικρού Απόλλωνα Ρουβά! 

Αφού χαλάρωσαν οικογενειακώς τις ηµέρες του Πάσχα στη γενέτειρα του Σάκη Ρουβά, την Κέρκυρα, τα σχέδια για το µυστήριο έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα νέα της βάφτισης θέλησε να ανακοινώσει από κοντά το ίδιο το ζευγάρι στους γονείς του Σάκη, οι οποίοι µένουν µόνιµα στο νησί.

sakis giati ta onomata twn paidiwn mas ksekinoun apo a.w l 770x439 c

Οι αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του Σάκη µέχρι τώρα δεν επέτρεπαν να «χωρέσουν» σε αυτό και οι προετοιµασίες για την ευτυχισµένη στιγµή της οικογένειας Ρουβά. Ο αγαπηµένος performer, σύµφωνα µε πηγές από το περιβάλλον του, επιθυµεί να γίνει το µυστήριο χωρίς καµία βιασύνη, προκειµένου να το ζήσουν χαλαρά και όµορφα µαζί µε τα αγαπηµένα τους πρόσωπα και φυσικά τους φίλους και τους συγγενείς. Η απόφαση για τη βάφτιση είχε παρθεί εδώ και καιρό και µάλιστα αρχικά οι δύο ευτυχισµένοι γονείς σκόπευαν να βαφτίσουν τον βενιαµίν της οικογένειας στις αρχές της άνοιξης.

upl59425dc29d390dfds

Όµως το µυστήριο χρειάστηκε να αναβληθεί λόγω ανειλληµµένων υποχρεώσεων του Σάκη, κάτι που βρήκε απόλυτα σύµφωνη και την Κάτια, η οποία έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως µητέρα για τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Άλλωστε, προτιµά να κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές που αφορούν τον χώρο της µόδας, όπως όλα αυτά τα χρόνια που έχει θέσει ως προτεραιότητά της την οικογένειά της. Οι δύο ευτυχισµένοι γονείς αποφάσισαν το µυστήριο να γίνει τον ερχόµενο Ιούνιο και έχουν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους για να κάνουν τις απαραίτητες προετοιµασίες. Όπως η Real είχε γράψει πριν από λίγο καιρό, νονοί του δύο ετών γιου του ζευγαριού θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης µε τη σύζυγό του Μελίσσα. Ο µικρός Απόλλωνας φαίνεται πως έχει ήδη ιδιαίτερο δέσιµο µε τη νονά του, αφού στον γάµο του Σάκη και της Κάτιας το περασµένο καλοκαίρι τον είδαµε να απολαµβάνει την αγκαλιά της. Ο Σάκης και η Κάτια θα κρατήσουν για τέταρτη φορά την οικογενειακή… παράδοση του «Α» ως αρχικό γράµµα στα ονόµατα των παιδιών του, ενώ η βάφτιση θα γίνει σε κλειστό κύκλο µε καλεσµένους µόνο τις δύο οικογένειες, αλλά και πολύ λίγους στενούς φίλους του ζευγαριού και των κουµπάρων.

Τον Ιούνιο η βάφτιση του βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά, του Απόλλωνα! Όλες οι λεπτομέρειες!

Πηγή: www.gossip-tv.gr