Αστυνομικοί τσάκωσαν σε όργιο 18 μεσήλικες τουρίστες σε ροζ ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη


23-04-2018 16:41

Τσακωτούς εν δράσει με νεαρές γυναίκες σε ροζ ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης έκανε 18 μεσήλικες τουρίστες από τη Βρετανία, τη Γερμανία, τον Καναδά και τη Ρωσία η αστυνομία της χώρας. Η επιχείρηση πραγματοποίηθηκε στην πόλη Πατάγια, που θεωρείται η πρωτεύουσα του παγκόσμιου σeξ.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της σύλληψης:

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μετά από πληροφορία για όργιο στο ξενοδοχείο Tulip Hotel οι συμμετέχοντες στο οποίο είχαν πληρώσει 1.500 μπατ (39 ευρώ).

Στις εικόνες φαίνονται οι ιδρωμένοι μεσήλικες με πετσέτες να προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπά τους.

Οι αστυνομικοί εκτός από τους 18 σeξοτουρίστες και τις Ταϊλανδές συνέλαβαν και τον Κινέζο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την κατηγορία ότι διοργάνωνε όργια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας όλα συνέβαιναν σε ένα από τους τέσσερις ορόφους του ξενοδοχείου, τον οποίο χαρακτήρισε «play zone».

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ στον χώρο του όργιου βρέθηκαν προφυλακτικά, λιπαντικά και σeξουαλικά βοηθήματα ενώ συνελήφθησαν και υπάλληλοι του ξενοδοχείου που, κατά πληροφορίες, ορισμένες φορές συμμετείχαν στα σeξουαλικά πάρτι.

Περισσότερα: Αστυνομικοί έκαναν τσακωτούς εν δράσει 18 μεσήλικες τουρίστες σε ροζ ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη (video) | E-Radio.gr Ειδήσεις