«Το τατουάζ»: Η μεγάλη ανατροπή και τα όρια


23-04-2018 8:42

Συνεχείς εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του «Τατουάζ».

Από τη στιγμή που μπήκε ο λεγόμενος «Στρατηγός» στη ζωή του Τόνυ, όλα άλλαξαν για εκείνον, καθώς οι εκβιασμοί που δέχεται προκειμένου να μη χωρίσει από την Άννα τον οδηγούν ξανά σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Σύμφωνα με το Mytv, ο νεαρός επιχειρηματίας δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πώς πρέπει να μείνει μακριά από την Τατιάνα και πως δεν γνωρίζει ποιος τον απειλεί και καταρρέει. Μάλιστα, μιλώντας με την Τατιάνα στο τηλέφωνο και ύστερα από υπερβολική χρήση κοκαΐνης, χάνει τις αισθήσεις του. Όταν ξυπνάει, βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο όπου δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, όταν επικοινωνεί με την Τατιάνα, εκείνη αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις του για το τι συνέβη και μοιάζει να ξέρει ήδη πολλά. Και στα Μετέωρα, όμως, η κατάσταση είναι έκρυθμη ανάμεσα σε όλους. Ο Στέφανος αποκαλύπτει το δραματικό παρελθόν του στη Νικόλ, ενώ ο Σάκης εμφανίζεται στην Όλγα με στόχο να δισύρει τον Αλέξανδρο στα μάτια της. Η κοπέλα μαθαίνει για τα ψέματα του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλη μαζί του, ενώ ο Σάκης καταφέρνει τον σκοπό του.

Την ίδια μέρα η Μαργκώ, σε συνεννόηση πάντα με τον «Στρατηγό», εξακολουθεί να κατευθύνει τη ζωή όλων. Από τις μεθοδεύσεις της δεν θα ξεφύγει ούτε ο Αλέξανδρος, ο οποίος αντιμετωπίζει στα Μετέωρα μια πολύ δυσάρεστη και επικίνδυνη εξέλιξη. Όταν ο νεαρός αποφασίσει να πλησιάσει την Άννα, δύο άγνωστοι άνδρες του επιτίθενται. Παρά τον τρόμο του, παραμένει ψύχραιμος, ενώ με τη βοήθεια του Στέφανου, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, καταφέρνει να ξεφύγει από τους δύο άγνωστους που του έχουν επιτεθεί. Το περιστατικό γίνεται αφορμή να απαιτήσει η Άννα από τον Τόνυ να επέμβει, ώστε να σταματήσουν αυτοί οι εκφοβισμοί. Τις επόμενες ώρες ό Σάκης ζητάει τη βοήθεια του Αλέξανδρου, αλλά αυτός αρνείται. Έτσι, ο αστυνομικός αποφασίζει να εκδικηθεί τους πάντες μέσω της Μαργκώ και της ζητάει ραντεβού στο Λονδίνο προκειμένου να συζητήσουν και να συμμαχήσουν. Εάν ο Σάκης, όμως, κάνει πράξη τις σκέψεις του, αυτό σημαίνει πως προδίδει τον καλύτερο του φίλο και ένας νέος κύκλος εκδίκησης ξεκινά για όλους.

«Το τατουάζ»: Η μεγάλη ανατροπή και τα όρια

«Το τατουάζ»: Η μεγάλη ανατροπή και τα όρια

Πηγή: www.gossip-tv.gr