Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ.


22-04-2018 17:21

Η νεότερη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, με την οποία ξεκαθάρισε ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας, άλλαξε την στάση της “Pan Asian”, η οποία είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά το άδειασμα από την «Pan Asian Investments» στον Γιάννη Αλαφούζο, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» προχώρησε σε νεότερη επίσημη γραπτή δήλωση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας.

Η νέα τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου άλλαξε τη στάση της «Pan Asian Investments», με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, μιας κι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με υποβιβασμό, γι’ αυτό και οι δύο πλευρές πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες, προκειμένου να αλλάξει κι επίσημα χέρια το «τριφύλλι».

Πηγή: www.newsit.gr