"Μύδροι" ΝΔ κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία"- "Εκτελεί πιστά τα όσα της λένε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ"


21-04-2018 18:21

Με μια “πύρινη” ανακοίνωση η ΝΔ καταφέρεται κατά της εφημερίδας “Δημοκρατία”, η οποία με πρωτοσέλιδό της επιτίθεται στην εκπρόσωπό της Μαρία Σπυράκη, κατηγορώντας της για προσπάθειες φίμωσης όσων δεν συμφωνούν μαζί της.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κεντροδεξιά παράταξη, την οποία η εφημερίδα υποστηρίζει πως εκπροσωπεί.

Επίσης, αφού την κατηγορεί πως προπαγανδίζει απόψεις της Χούντας, καταλήγει λέγοντας πως κάνει ακριβώς ότι την διατάζει κυβέρνηση, η «χειρότερη από την μεταπολίτευση και μετά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο που εξόργισε την ΝΔ

Πηγή: www.newsit.gr