Λαμία: Νέα σύλληψη στα μονοπάτια της πορνείας – Προβληματίζει η εικόνα στην πλατεία Πάρκου.


21-04-2018 16:04

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τα πάντα και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία. Τα όσα συμβαίνουν στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία προκαλούν ανησυχία…

Περίπτωση «αγοραίου έρωτα» αντιμετώπισαν το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Λαμία, που κατέληξε στη σύλληψη μιας 40χρονης από την Αλβανία. Το περιστατικό σημειώθηκε στη γνωστή «πιάτσα» της πλατείας Πάρκου όπου δυστυχώς συνωστίζονται τα τελευταία χρόνια ηλικιωμένοι από πολλές περιοχές της Λαμίας και του νομού γενικότερα για να βρουν τον έρωτα ακόμη και από ανήλικα κορίτσια!

Στην τελευταία περίπτωση οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση μία ύποπτη γυναίκα η οποία είχε προσεγγίσει ηλικιωμένο στα παγκάκια της πλατείας. Πράγματι η γυναίκα έλαβε 40 ευρώ από τον ηλικιωμένο και ξεκίνησαν για να συνευρεθούν. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και συνέλαβαν την 40χρονη η οποία από την έρευνα αποδείχτηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων, ενώ θα κινηθεί εναντίον της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Αυτό που χρειάζεται να επισημανθεί είναι ότι πέρα από το παράνομο της πράξης, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν στους άνδρες οι επαφές με γυναίκες που δεν υποβάλλονται σε κανέναν υγειονομικό έλεγχο.

Πηγή: lamiareport.gr