Μεσολόγγι: Τσιγγάνος χτύπησε γιατρό μέσα στο νοσοκομείο


20-04-2018 15:48

Επίθεση δέχθηκε γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου από τσιγγάνο, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να πάρει τα αποτελέσματα εξετάσεων που είχε κάνει.

Επειδή τη δεδομένη στιγμή ο γιατρός ήταν απασχολημένος, του είπε να περιμένει για λίγο. Ο τσιγγάνος εκνευρίστηκε και χτύπησε το γιατρό στο πρόσωπο! Μόλις ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, Π. Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν βρισκόταν στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα, επικοινώνησε με την αστυνομία δίνοντας και τα στοιχεία του δράστη, τα οποία φυσικά προκύπτουν από τις εξετάσεις, καθώς και με την Εισαγγελέα, στην οποία θα κάνει παράσταση σε λίγη ώρα το Σωματείο Εργαζομένων.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος, αυτή η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο και πρέπει να ληφθούν, από όλους τους αρμοδίους, μέτρα. Δεν μπορεί ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο οι γιατροί και οι εργαζόμενοι να δέχονται επιθέσεις και να φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους. Επίσης δεν μπορούν οι τσιγγάνοι να απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, από τη στιγμή που όλος ο κόσμος περιμένει τη σειρά του και δεν δυσανασχετεί.

Η ανασφάλεια είναι πλέον γεγονός στο νοσοκομείο και η Πολιτεία πρέπει άμεσα να σκύψει στο πρόβλημα, αφού δεν αφορά μόνο τη νοσηλευτική μονάδα αλλά ολόκληρη την περιοχή που υποφέρει από τις επιθέσεις, τις κλοπές και τις διαρρήξεις με δράστες τσιγγάνους, όπως διαβάζουμε στο aixmi-news.

Πηγή: aixmi-news