Τρελό κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για τα νύχια των ποδιών της


20-04-2018 9:50

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να περάσει λίγες ημέρες ξένοιαστες σε διακοπές στα νησιά Turks and Caicos. Πού να το φανταζόταν όμως ότι θα άκουγε τόσα σχόλια για μία και μόνο φωτογραφία που ανάρτησε και συγκεκριμένα τόσα κακεντρεχή σχόλια για το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού της!

Η 37χρονη πόσταρε μία φωτογραφία της που την δείχνει να είναι σε μια ξαπλώστρα στην παραλία με το μικροσκοπικό δάχτυλο του ποδιού ίσα που διακρίνεται στη δεξιά γωνία της εικόνας και οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να την ντροπιάσουν για τα «αηδιαστικά πόδια» της.

Οι χρήστες αμέσως άρχισαν να τρολάρουν το «αηδιαστικό» νύχι του μικρού δαχτύλου στη φωτογραφία, παρόλο που είναι εξαιρετικά θολή κι αφότου κάποιος έκοψε την εικόνα και έκανε ζουμ στο δάχτυλο, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε τη φωτγοραφία που την δείχνει από την μέση και κάτω για να αναδείξει το σώμα της, χωρίς καν να σκεφτεί ότι τα νύχια της μπορεί να προκαλέσουν τόσα σχόλια. Ωστόσο, τα διαδικτυακά τρολ αμέσως εντόπισαν πως το το μικρό δαχτυλό της είχε ένα εξαιρετικά μακρύ κίτρινο νύχι.

Η πρώτη ανάρτηση που σχολίαζε το δάχτυλο ανέφερε: «Σ’ αγαπώ, αλλά τι είναι αυτό στο νύχι του ποδιού σου;» κι αμέσως μετά ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων, με τους περισσότερους να συμφωνούν πως το νύχι ήταν υπερβολικά μακρύ με κάποιον να γράφει «Χαχαχα, νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις».

Κάποιος άλλος το πήγε ακόμη πιο μακριά, σχολιάζοντας: «Αυτό το νύχι μοιάζει με γάγγραινα» ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Ω Θεέ μου έχει όλα τα λεφτά του κόσμου αλλά δεν μπορεί να κάνει ένα πεντικιούρ».

Λίγοι ήταν πάντως αυτοί που υπερασπίστηκαν την τηλεπερσόνα με κάποια να σχολιάζει: «Γιατί εστιάζετε στο σώμα της ακόμη και στα δάχτυλα των ποδιών της; Είναι άψογη. Το βρίσκω παράξενο που ψάχνετε να βρείτε κάποια ατέλεια. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι εντυπωσιακή».

Αφού έλαβε δεκάδες αρνητικά μηνύματα, η 37χρονη αποφάσισε να δημοσιεύσει μία άλλη φωτογραφία των ποδιών της στην άμμο με τέλεια, κίτρινα νύχια.