Ένταση στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου


17-04-2018 14:10

Με ένταση και «θερμά» επεισόδια στιγματίστηκε η σημερινή μέρα εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Καστελίου!

Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για την απαλλοτρίωση εκτάσεων, τα «αίματα άναψαν» όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή. Επικράτησε μεγάλη ένταση, όπως μπορεί να δει κανείς και στο παρακάτω βίντεο, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα και να δηλώνουν πως η «τρομοκρατία δε θα περάσει».

Αμέσως μετά, η κίνηση της προέδρου να μεταβεί στο γραφείο της μαζί με τους δικηγόρους, εξόργισε ακόμη περισσότερο πολλούς πολίτες, οι οποιοι πολιόρκησαν το γραφείο, με αποτελεσμα να υπαρξει ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Σημειώνεται ότι εντός και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου, βρίσκονται συγκεντρωμένοι εκατοντάδες πολίτες, που έχουν αναρτήσει πανό και φωνάζουν συνθήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον δεν παραχωρούν τις περιουσίες τους με κανένα αντίτιμο και με οποιοδήποτε τίμημα! Κάποιοι δε έφτασαν στο σημείο να μιλουν για «πολιτικά παιχνίδια» και σκοπιμότητες, που παίζονται στις πλάτες τους.

Πηγή: ekrti