Άργος: Νέα τροπή στις έρευνες για την εξαφάνιση του νεαρού Θάνου – Η περιοχή που επικεντρώνονται


17-04-2018 11:02

Στο κόκκινο η αγωνία μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 32χρονου Θάνου. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του…

Σε μια τεράστια αλλά και δύσβατη έκταση συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για 32χρονο Θάνο από τη Ναύπακτο που εξαφανίστηκε.

Ο Θάνος έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη το πρωΐ οπότε και αναζητείται. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε εγκατελειμένο στην περιοχή Πανόραμα στο Άργος. Ένα καινούργιο στοιχείο, έχει να κάνει με ένα μυστήριο αυτοκίνητο, που προσέγγισε το μαύρο ΙΧ του εξαφανισμένου Θάνου.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινή κατάθεση γείτονα της περιοχής στην ασφάλεια, την Πέμπτη το βράδυ, ένα δεύτερο αυτοκίνητο -ίδιας μάρκας με του εξαφανισμένου- είχε σταθμεύσει μπροστά από αυτό του Θάνου, «μούρη με μούρη». Επειδή το αυτοκίνητο του 32χρονου είχε «μείνει» από μπαταρία, πιθανότατα ο οδηγός τους δεύτερου αυτοκινήτου,  να είχε προσπαθήσει να βοηθήσει.

Έτσι λοιπόν, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει πως ο Θάνος στάθμευσε στο σημείο από την Τετάρτη το βράδυ, έμεινε από μπαταρία, έκλεισε το κινητό του, την Πέμπτη παρέμεινε στο σημείο και την Παρασκευή αναζήτησε βοήθεια. Τι ακριβώς όμως έγινε μετά; Η ασφάλεια πλέον αναζητεί αυτό το όχημα, ο οδηγός του οποίου, ενδεχομένως να βοηθήσει με νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Άργους, για τον εντοπισμό του 32χρονου. Από νωρίς, επιχειρούσαν δύο άνδρες της ΕΜΑΚ και έναν εκπαιδευμένος σκύλος, καθώς και 4 εκπαιδευόμενοι με επιπλέον 4 σκυλιά καθώς και άνδρες της Πυροσβεστική της περιοχής.

Πηγή: npress.gr