Παναθηναϊκός: Το σενάριο με "Pan Asia" και η διάψευση


16-04-2018 22:38

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επενδυτές από την Ασία ενδιαφέρονται για την αγορά του Παναθηναϊκού και έχουν είδη καταθέσει πρόταση. Διάψευση υπάρχει από την πλευρά της ομάδας των “πράσινων” που δεν γνωρίζουν κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Ξένοι επενδυτές φέρονται να θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ελληνικό Τύπο, κάτι που διαψεύδεται από την πλευρά του “τριφυλλιού».

Η πρόταση και η διάψευση

Συγκεκριμένα η πρόταση που φέρεται να έφτασε στον Γιάννη Αλαφούζο ήρθε από το «Pan Asia Investements» fund με έδρα την Ελβετία και ήταν ύψους 40,5 εκατ. ευρώ. Πιο αναλυτικά τα ποσά μεταφράζονται σε 13 εκατ. Ευρώ για τις εφετινές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, 7,5 εκατομμύρια ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και το σημαντικότερο: 20 εκατ. Ευρώ για την επόμενη σεζόν. Επιπρόσθετα, βάσει της προσφοράς του fund, «χαρίζεται» το ποσό των 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στο «δεσμευμένο» τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» σε πρώτη φάση δεν δέχτηκε την πρόταση των επενδυτών ζητώντας επιπλέον 13 εκατ. ευρώ. Πάντως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το τι συμβαίνει, αφού από την πλευρά της ομάδας διαψέυδουν τα συγκεριμένα δημοσιεύματα και τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι.

Πηγή: www.newsit.gr