Λεβέντης: "Να επιστραφούν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ"


16-04-2018 13:50

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τοποθετήθηκε για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ. “Να επιστραφούν οι βαθμοί στον Δικέφαλο του Βορρά”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ARENA FM 89,4, υποστήριξε ότι δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να πληρώσει την όποια απερισκεψία, τονίζοντας ότι όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν».

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: «Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Αρχίσαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά. Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει».

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: «Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.000 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ότι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν».

Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: «Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: www.newsit.gr