Ντίνα Νικολάου: «Άλλαξα την ιδέα που είχαν οι Γάλλοι για την ελληνική κουζίνα»


23-03-2018 0:17

Η Ντίνα Νικολάου η οποία παρουσιάζει στον Alpha την εκπομπή «Made @ Home», μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά διαθέτοντας το δικό της εστιατόριο. Η ίδια μιλάει για την πιθανότητα να επέστρεφε τηλεοπτικά μαγειρεύοντας σε πρωινή εκπομπή αλλά και για τις κατακτήσεις της στο πανέμορφο και ερωτικό Παρίσι.

Θα επιστρέφατε ως μαγείρισσα σε μια πρωινή εκπομπή;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι σε άλλη φάση. Ζω στο Παρίσι και έχω πολλά πράγματα που πρέπει να φέρω εις πέρας. Δεν μπορώ να έχω καθημερινή παρουσία κάπου. Θεωρώ πως εντάσσεται μια χαρά η μαγειρική στις πρωινές εκπομπές κι εγώ, άλλωστε, από πρωινή εκπομπή άρχισα, στον ΑΝΤ1, στον «Πρωινό Καφέ» με την Ελεονώρα Μελέτη. Ηταν εκπληκτική η εμπειρία.

Τι κάνετε ακριβώς στη Γαλλία;

Στη Γαλλία έχουμε με την αδερφή μου το «EviEvane», ένα ελληνικό εστιατόριο, εδώ και 12 χρόνια. Επίσης, έχουμε έναν χώρο όπου πουλάμε φαγητά για το σπίτι ή για το γραφείο. Ακόμη, ένα μεζεδοπωλείο και ένα καφέ. Φέτος για το «EviEvane» πήραμε από τον Gilles Pudlowski το βραβείο του καλύτερου εστιατορίου ξένης κουζίνας στο Παρίσι για το 2017. Οταν παίρνεις την πρώτη διάκριση και έχεις ξεπεράσει τους Ιταλούς, τους Ισπανούς, τους Γιαπωνέζους και τους Κινέζους, λες: «ΟΚ, έκανα τόση δουλειά, κουράστηκα πάρα πολύ, άλλαξα την ιδέα που είχαν οι Γάλλοι για την ελληνική κουζίνα, αλλά κάτι γίνεται». Παίρνεις θάρρος και συνεχίζεις.

 

Πηγή: Real