"Άκυρο" και ο Παναθηναϊκός στους όρους Βασιλειάδη.


22-03-2018 17:49

Ένα ακόμα “δυνατό” όνομα ΠΑΕ, μετά τον Ολυμπιακό, δεν συμφώνησε με τους όρους του Γιώργου Βασιλειάδη, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε τις σχετικές προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού…

Το κείμενο δεσμεύσεως που έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης -με 4 όρους- προκειμένου να πάρει την υπογραφή των ΠΑΕ της Superleague κι έτσι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται -αρχικά- επιφυλακτική να υπογράψει τις προτάσεις τουθ υφυπουργού Αθλητισμού για την επανέναρξη της Superleague.

Με επιστολή του προς την διοργανώτρια Αρχή, το “τριφύλλι” απαντά στην πρόταση του κ. Βασιλειάδη, εκφράζει τις αντιρρήσεις του και επιθυμεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι για διάλογο με τις υπόλοιπες ομάδες.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός προσθέτει πως “οι νόμοι και οι ποινές υφίστανται μεν αλλά εφαρμόζονται επιλεκτικά, αδικώντας ορισμένους και ωφελώντας άλλους” και συμπληρώνει ότι η ομάδα έχει υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις ποινές που έχει δεχθεί.

Να αναφέρουμε πως πέρα από το “τριφύλλι”, τις προτάσεις Βασιλειάδη δεν έχουν υπογράψει οι ΠΑΕ ολυμπιακός, Ξάνθη και ΑΕΛ.

Πηγή: www.newsit.gr