Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: Ξεκάθαροι οι επενδυτές. "Πρώτα οι υπογραφές, μετά η ΠΑΕ"


21-03-2018 22:46

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το πρώτο ραντεβού με τους ξένους επενδυτές στο Λονδίνο. Το αίτημα του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ κι η απάντηση των συμπαικτών του.

Το βράδυ της Τετάρτης (21/3) ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους ξένους επενδυτές στο Λονδίνο. Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει αρχικά τους συμπαίκτες του για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε στους επενδυτές για τη συνάντηση που έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι είναι θετική στο πλάνο του «Athens Alive». Επιπρόσθετα, τους ενημέρωσε για την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την άμεση είσοδο τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Οι επενδυτές, πάντως, δεν ανταποκρίθηκαν στη συγκεκριμένη πρόταση, ξεκαθαρίζοντας ότι θα μπουν στην «πράσινη» ΠΑΕ μόνο όταν υπογράψει τις συμφωνίες με την Κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Οι δύο πλευτές θα τα ξαναπούν στην αγγλική πρωτεύουσα, με τις επόμενες συναντήσεις να κρίνουν πολλά για το όλο σχέδιο.

Πηγή: www.newsit.gr