Ατρόμητος: Κάναντι και του χρόνου στο Περιστέρι.


20-03-2018 15:46

Στον πάγκο του Ατρομήτου θα κάθεται και τη νέα χρονιά ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Ατρόμητος και Νταμίρ Κάναντι θα συνεχίζουν μαζί την πορεία τους και τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αυστριακό τεχνικό για ένα ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Πηγή: www.newsit.gr