Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Αν το πω θα το γράψουν και θα ταλαιπωρηθώ»


20-03-2018 0:17

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχει πολλές ιδέες για το μέλλον της ηρωίδας της στο «Σόι σου» αλλά δεν τις λέει γιατί φοβάται ότι μετά θα πρέπει να τις κάνει πράξεις.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να δείτε την ηρωίδα σας να κάνει;

«Το φοβάμαι να το πω, γιατί θα το γράψουν και θα ταλαιπωρηθώ!»

Ύστερα από τέσσερις σεζόν νιώθετε να σας έχει κουράσει η σειρά;

«Για να είμαι ειλικρινής όχι. Γιατί το βάρος δεν είναι σε έναν ή σε δύο, είναι σε πολλούς. Δεν είναι ότι είμαστε η τετράδα και το σίριαλ πάει επειδή παίζουμε εμείς. Είναι σύνολο 100%. Όποιος το βλέπει μιλάει για πολλούς ανθρώπους. Για αυτό δεν είναι τόσο κουραστικό»

 Ως Μίρκα σε μια τέτοια οικογένεια θα αντέχατε;

«Δεν ξέρω τι αντοχές θα είχα, γιατί όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να βγάζω την πρίζα και να απομονώνομαι. Αν δεν το κάνω, μπορεί να βγάλω μία επιθετική συμπεριφορά, η οποία δεν με εκφράζει και όταν το νιώθω αυτό, επειδή δεν θέλω, απομονώνομαι. Την απομόνωση όλοι μας την έχουμε κάποια στιγμή ανάγκη. Ακόμα και το να μη σκέφτεσαι μπορεί να είναι πολλές φορές ευεργετικό για να μην είσαι συνεχώς μέσα στο γρανάζι της απόλυτης καθημερινότητας που είναι πολύ βαριά από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Δεν ξέρω λοιπόν αν θα άντεχα σε τέτοια φασαρία και με τέτοιους χαρακτήρες. Επίσης, αν η Αλεξάνδρα ήταν φίλη μου, μπορεί και να την πάταγα κάτω, γιατί έχει έναν αφόρητο εγωισμό!»

Η φετινή σεζόν σας βρήκε στη «Νίκη»

« Ναι, ήταν μια υπέροχη, δημιουργική συνεργασία, μια πολύ ευτυχής συγκυρία και δεν συμβαίνουν πάντα αυτά» δήλωσε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr