ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι απαντήσεις του Κομίνη στον αθλητικό δικαστή της Superleague


19-03-2018 18:23

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης, απάντησε με mail στα ερωτήματα που του είχε στείλει ο αθλητικός δικαστής της Superleague, Σπύρος Καποδίστριας.

Σύμφωνα με όσα αναφερει το “sdna.gr” δεν… παρέκλεινε όσων ανέφερε στο “Φύλλο Αγώνα” του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο κ. Κομίνης καταγράφει την είσοδο των Σαββίδη – Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, αναφέρεται σε όσα του είπε ο κ. Λυσσάνδρου στα αποδυτήρια, για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός πως ο Μάκης Γκαγκάτσης του ζήτησε να καταγράψει στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως το θα πρέπει να κατοχυρωθεί στον Π.Α.Ο.Κ

Tο κείμενο των απαντήσεων του Γιώργου Κομίνη στον αθλητικό δικαστή, που παρουσίασε το “sdna.gr”

Στο 89′ λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια.

«Ο Μίχελ μου είπε «You are finished»»

Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today». Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.

«Ο Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι ο Σαββίδης οπλοφορούσε»

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνας Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90’5 Βαρέλα.

1-0»

«O Χρυσόστομος Γκαγκάτσης μου ζήτησε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.»

Β.1. Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Β.2.. Η ενημέρωση των νομίμων εκπροσώπων αμφοτέρων των Π.Α.Ε., ήτοι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. έλαβε χώρα ταυτόχρονα, όπως αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραδο του από 11.03.2013 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., όπου αναφέρεται αυτολεξεί:

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΤΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΟΣ».

Β.3. Από τον εκπρόσωπο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζήτησε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.. Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 & 23 Κ.Α.Π. Ε.Π.Ο., υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων Οργάνων.

ΠΗΓΗ: sdna.gr