Έγκλημα στο Μαρούσι: Τον σκότωσαν για ένα κινητό και λίγα λεφτά


18-03-2018 13:10

– Συγκλονίζει το Μαρούσι η άγρια δολοφονία 19χρονου στην πλατεία Ηρώων

– Τον τραυμάτισαν μέχρι θανάτου με αιχμηρό αντικείμενο τα ξημερώματα της Κυριακής

– Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της 18χρονης φίλης του

– Η νεαρή κατέθεσε πως του ζήτησαν κινητό και λεφτά και όταν αρνήθηκε να τα δώσει, τον σκότωσαν

– Αστυνομία εξετάζει ακόμα όλα τα ενδεχόμενα

– Εξαφανίστηκαν μετά το περιστατικό οι τρεις κουκουλοφόροι

Μια ζωή που χάθηκε για ένα κινητό και λίγα ευρώ. Θύμα ένας 19χρονος. Αρνήθηκε να δώσει στους τρεις δράστες το κινητό του και τα λεφτά του. Κι εκείνοι, τον κάρφωσαν στο στήθος και εξαφανίστηκαν. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018) στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά την πρώτη κατάθεση της νεαρής που είχε το φίλο της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της, είναι πως κίνητο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ο 19χρονος και η 18χρονη φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Ήταν 05:00 τα ξημερώματα. Επέστρεφαν στο σπίτι από διασκέδαση. Οι τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες τους πλησίασαν, ζήτησαν από τον νεαρό το κινητό του και τα λεφτά του. Κι όταν εκείνος αρνήθηκε, τον μαχαίρωσαν στο στήθος.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη κατάθεση της νεαρής κοπέλας που είδε το φίλο της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της. Η νεαρή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά έχει δώσει ήδη μια πρώτη κατάθεση. Στην Ασφάλεια για κατάθεση βρίσκονται κι άλλα πρόσωπα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στο Μαρούσι

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί. Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή. Τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.

Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Έδωσαν κι εκείνοι κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.

Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: www.newsit.gr