Γιάννης Μποσταντζόγλου: Έξαλλος για την κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη. Τι συνέβη;


18-03-2018 9:42

Έξω από τα δόντια, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για το τελευταίο αντίο στον καλό του φίλο Χρήστο Σιμαρδάνη. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ooh la la!, ο ηθοποιός τα ξαναέβαλε με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. Να πεις κάτι και την άλλη μέρα να σε χρησιμοποιούσαν σαν τζουτζέ για να σχολιάζουν οι άλλοι στα πρωϊνάδικα. Αυτό το θεωρώ χυδαίο εκ μέρους αυτών που το κάνουν.

Σήμερα είχαμε πάει στον χαιρετισμό του Χρήστου Σιμαρδάνη. Κάθομαι πάντα έξω από τα νεκροταφεία γιατί πας μέσα και είναι σαν δεξίωση. Συστοιχία καναλιών και “πώς σας φαίνεται”, “τι θυμόσαστε”. Τι θυμάμαι; Είναι βλάκες όλοι αυτοί που περιμένουν εκεί.

Είναι στιγμές που θες να είσαι μόνος σου και σε ρωτάνε να πεις κάτι έξυπνο που να συνάδει με το πράγμα. Τι θα πω; Θα βρίσω τον αποθανόντα; Ναι, αλλά περιμένουν την άλλη μέρα οι πρωϊνατζήδες να μιλούν ένα τέταρτο γι’ αυτό», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου φανερά εκνευρισμένος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr