ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Fake News από την «έγκριτη» Αριστοτελία Πελώνη!


18-03-2018 9:44

Έχουμε γεμίσει με «έγκριτα» και «έγκυρα» ΜΜΕ, τα οποία βέβαια έχουν ως κύρια αποστολή την άδολη, ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η καταξιωμένη έντυπη έκδοση της Καθημερινής!

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι αρθρογράφοι της Καθημερινής λοιπόν, στηρίζονται στο έγκυρο ρεπορτάζ – έτσι τουλάχιστον θέλαμε να πιστεύουμε μέχρι πρότινος – και όχι σε εικασίες, συμπάθειες ή αντιπάθειες, στοχοποίηση προσώπων και άλλα συναφή.

Για να δούμε σήμερα την περίπτωση της «έγκριτης» αρθρογράφου Αριστοτελίας Πελώνη!

Αναφερόμενη στην Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ με ιδιαίτερες τιμές, σχολιάζει ότι ο «μοναδικός επίσημος» από μεριάς Ελληνικού Κράτους θα είναι ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

  1. Η κ. Πελώνη δεν κάνει καλά τη δουλειά της διότι δε γνωρίζει καθόλου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – ή δεν την ενδιέφερε να το μάθει ή κάνει πρόχειρα τη δουλειά της – καθώς στις ΗΠΑ θα μεταβεί κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης (Κουρουμπλής) καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.
  2. Η εμπάθεια που βγαίνει από το σχόλιο της δημοσιογράφου προς το πρόσωπο του Δημάρχου Μυκόνου είναι κάτι περισσότερο από εμφανής στον μέσο αναγνώστη!
  3. Άραγε, ποιο είναι το κίνητρο που την έκανε να γράψει μια τέτοια ψεύτικη είδηση σε ένα έγκριτο μέσο;
  4. Ο διευθυντής της κ. Πελώνη ελέγχει άραγε τα γραφόμενά της ή στο όνομα της «εγκυρότητας» η εν λόγω κυρία μπορεί να αναπαράγει όποια μπούρδα επιθυμεί;
  5. Η Καθημερινή θα επανορθώσει το Fake News που φρόντισε να διαδώσει η κ. Αριστοτελία Πελώνη;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΑ ΒΕΛΩΝΗ

5063315C-154F-40F3-A027-C54FFEC77357

8375BECF-3054-40B5-970B-829EA42F584E

Δυστυχώς σε αυτή την Ελλάδα ζούμε. Ο καθένας που νιώθει ότι έχει μια μικρή εξουσία, θεωρεί ότι μπορεί να σπιλώνει συνειδήσεις ή να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Αν συνεχίσει έτσι η Καθημερινή και δε «μαζέψει» τις «έγκριτες» πένες της, δε βλέπουμε να έχει λαμπρό μέλλον… Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι και το ηλεκτρονικό μέσο της Καθημερινής (www.kathimerini.gr) δε συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σε επισκεψιμότητα ενημερωτικών sites.