Κρήτη: Αθώοι 4 νεαροί που κατηγορούνταν για τον βιασμό 25χρονης


16-03-2018 22:55

Ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθησαν 4 νεαροί, οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό μίας 25χρονης Ελληνογαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά στην Κρήτη.

Πριν από περίπου δυο χρόνια, το καλοκαίρι του 2016, η νεαρή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τον βιασμό της, από 4 νεαρούς άνδρες, σε διαμέρισμα στην Κρήτη.

Σύμφωνα  πάντα με τα όσα είχε καταγγείλει τότε η γυναίκα, διασκέδαζε σε ένα μπαρ στην παλιά πόλη με έναν Χανιώτη. Ενώ είχαν πιεί κάποια ποτά,μαζί με αυτόν και φίλους του πήγαν σε διαμέρισμα όπου, σύμφωνα με την μήνυση την οποία υπέβαλλε, έπεσε θύμα ασέλγειας.

Μάλιστα κατήγγειλε πως ότι έγινε στο διαμέρισμα βιντεοσκοπήθηκε απο τα κινητά των αντρών, οι οποίοι παρά τις εκκλήσεις της αρνήθηκαν να σβήσουν το βίντεο.

Όμως από το προανακριτικό υλικό,που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το ανακριτικό υλικό, με ομόφωνη απόφαση της κας Εισαγγελέως και της κας Ανακρίτριας Χανίων, κρίθηκε, ότι οι 4 κατηγορούμενοι πρέπει, να  αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Την παραπομπή τους ή την μη παραπομπή τους στο ακροατήριο θα κρίνει πλέον με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημ/κων Χανιών.

Πηγή: flashnews.gr