Ηράκλειο: Ψάχνουν τον οδηγό που χτύπησε την εργαζόμενη στην καθαριότητα


14-03-2018 15:46

Αναζητείται ο οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία τραυμάτισε και εγκατέλειψε την 65χρονη Ευαγγελία Λειβαδίτη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, στις 18 Ιανουαρίου 2018 την ώρα που καθάριζε τον δρόμο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος της εργαζόμενης, κ. Γιώργος Βλαχάκης,  ο οδηγός του λεωφορείου αφού την χτύπησε στην αρχή της οδού Κατεχάκη στο κέντρο του Ηρακλείου, την εγκατέλειψε και δεν σταμάτησε να πει ούτε  συγγνώμη. Αντιθέτως συνέχισε την διαδρομή του αφήνοντας την μητέρα του πίσω αβοήθητη.

 «Μας κοροϊδεύουν τόσον καιρό – Η μητέρα μου έχει θυμώσει…»

«Την ημέρα εκείνη έβρεχε και η μητέρα μου για να συνεχίσει την δουλειά της πετάχτηκε από την μια πλευρά του δρόμου στην άλλη, προκειμένου να πάρει το αδιάβροχο που είχε στο καροτσάκι καθαριότητας. Στην επιστροφή ο οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ την χτύπησε από την αριστερή πλευρά του σώματος της, στο πόδι, στο χέρι και στο κεφάλι  και δεν σταμάτησε» αναφέρει ο γιος της 65χρονης.

«Για το περιστατικό υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας, μια υπάλληλος φαρμακείου που είδε το περιστατικό, η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός κι η μητέρα μου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο για περαιτέρω εξετάσεις», επισημαίνει.

«Έχουμε πάει αρκετές φορές στο αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου να βρούμε τον οδηγό αλλά όλοι κάνουν ότι δεν τον ξέρουν. Μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό, η μητέρα μου έχει θυμώσει και θέλει τώρα αποζημίωση. Έχει πάρει μέχρι σήμερα 3 αναρρωτικές άδειες, αλλά συνεχίζει να δουλεύει.  Τι να πω… πρόκειται για απίστευτο περιστατικό» καταλήγει ο κ. Βλαχάκης.

Τι λέει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ

Τόσο ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός  όσο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Χάρης Μαμουλάκης  γνωρίζουν το περιστατικό και βρίσκονται στο πλευρό της εργαζόμενης, ενώ αυτές τις μέρες θα έρθουν σε επαφή με το αστικό ΚΤΕΛ προκειμένου να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά  του αστικού ΚΤΕΛ, ο πρόεδρος Καλλέργος Βουλγαράκης ανέφερε στο ekriti: «Η αστυνομία κάνει έρευνα για την υπόθεση. Έχω δώσει όσα στοιχεία είχα. Η κυρία λέει ότι ήταν αστικό το ΚΤΕΛ που την χτύπησε, είναι σίγουρο αυτό; Μπορεί να ήταν κάποιο άλλο λεωφορείο, υπογράμμισε ο κ. Βουλγαράκης.

πηγή: ekriti

Πηγή: www.newsit.gr