Ένταση στο Πρωινό για το ξέσπασμα του Μποτρίνι:«Είναι προκλητική η εικόνα να πετάς το φαγητό…»


14-03-2018 13:41

Ένταση προκλήθηκε στο Πρωινό με αφορμή το ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι για όσα γράφονται στα social media, που πετά το φαγητό στο Hell’s Kitchen

O Έκτορας έγραψε στο instagram του: «Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν. Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν»!

Η Φαίη Σκορδά είπε ότι αυτά που γράφονται δεν εννοούν δώστε στους άστεγους φαγητό καμένο ή με πολύ αλάτι, αλλά είναι θέμα εικόνας! «Η εικόνα είναι προκλητική, η εικόνα του πετάω το φαγητό, άσχετα με την ποιότητα, αυτό ενοχλεί…»!

Και ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε: «Τον άστεγο δηλαδή τον νοιάζει αν είναι κομμένο χοντρό ή λεπτό το αλλαντικό; Συγγνώμη παιδιά τον άστεγο δεν τον νοιάζει αν το ζαμπόν είναι ωμό ή όχι… Δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν;»!

Δείτε τι ειπώθηκε στο Πρωινό!

Πηγή: www.gossip-tv.gr