ΠΑΟΚ – Μαντούρο: "Όταν ήμουν στην ομάδα δεν είχα δει ποτέ τον Σαββίδη να κουβαλάει όπλο"


13-03-2018 13:57

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι του φάνηκαν σχεδόν… φυσιολογικά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι όσο φορούσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα δεν είχε δει ποτέ τον Ιβάν Σαββίδη να κουβαλάει όπλο.

«Προφανώς είναι κάτι τρελό, αλλά στην Ελλάδα είναι σχεδόν φυσιολογικό ό,τι συμβαίνει», δήλωσε αρχικά ο Μαντούρο στο «Radio 1 Journaal», σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάνω του ένα περίστροφο τόνισε:

«Ο Σαββίδης με είχε πάει στον ΠΑΟΚ και έκατσα εκεί για καιρό. Δεν ήταν είχα δει ποτέ να κουβαλάει όπλο. Σίγουρα, αυτό είναι κάτι υπερβολικό. Αλλά, σχεδόν κάθε σεζόν συνηθίζεται να κατεβαίνουν οι πρόεδροι στους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια, το πρόβλημα εκεί είναι πιο βαθύ, καθώς υπάρχουν αρκετές αμφίβολες υποδείξεις από τους διαιτητές. Κι αυτό δεν το έκανε μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι και οι πρόεδροι των ΑΕΚ και Ολυμπιακού έχουν κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για παράξενες υποδείξεις».

«Στην Ελλάδα, υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει βοήθεια από τους διαιτητές. Λένε, ότι όταν ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ μέρος από τα έσοδα από το Champions League πηγαίνει στη λίγκα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο, ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα πράγματα γίνονται. Καμιά φορά στην Ελλάδα, οι συζητήσεις για τα παιχνίδια δεν γίνονται με βάση την τακτική, αλλά για τους διαιτητές. Οπότε ξέρεις ότι θα έρθουν για να σε κοροϊδέψουν», τόνισε ακόμα ο Μαντούρο.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω έχει βάση η διακοπή του πρωταθλήματος. Αλλά, δεν γίνεται τίποτα με αυτό. Μόνο εκνευρισμό δημιουργεί».

Πηγή: www.newsit.gr