Κρήτη: Η πενταήμερη εκδρομή ξεκίνησε άσχημα – Η Μίσα έβαλε σε περιπέτειες έναν από τους μαθητές


13-03-2018 10:57

Η πενταήμερη εκδρομή στην Κρήτη πήρε επεισοδιακή τροπή. Οι μαθητές έφτασαν στον προορισμό τους, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν…

Ήλπιζε να περάσει απαρατήρητος όμως υπολόγιζε χωρίς τη Μίσα. Ανήλικος μαθητής έκρυβε μικροποσότητα χασίς στα γεννητικά του όργανα και μπήκε σε περιπέτειες.

Η Μίσα, ο σκύλος που έκανε την ανακάλυψη των 70 εκατομμυρίων ευρώ, εντοπίζοντας την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε πλοίο στην Αγία Γαλήνη, σήμερα τα ξημερώματα έφερε στην επιφάνεια μια ακόμη υπόθεση ναρκωτικών, όχι τόσο μεγάλης αξίας ωστόσο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την περίπτωση είναι ένας μαθητής Λυκείου ο οποίος έφτασε σήμερα στα Χανιά, με το πλοίο της γραμμής στα πλαίσια πενθήμερης εκδρομής.

Ο ανήλικος μαθητής, είχε κρύψει στα γεννητικά του όργανα, μικροποσότητα χασίς, ελπίζοντας οτι θα περάσει απαρατήρητος από τους λιμενικούς υπαλλήλους που πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι.

Ο νεαρός υπολόγισε χωρίς τη Μίσα, καθώς ο εκπαιδευμένος «δαιμόνιος» σκύλος ανακάλυψε την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, προκαλώντας μπελάδες τόσο στον μαθητή όσο όμως και στους συμμαθητές του που συμμετέχουν στην εκδρομή.

Η Μίσα που δεν κάνει λάθος ποτέ

Πηγή: flashnews.gr