Άφαντος ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης


13-03-2018 10:15

Παρότι παρήλθε το αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, δεν έχει εμφανιστεί στις αρχές. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου όπως και άλλα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας εν ενεργεία αστυνομικός, μέλος της προσωπικής του ασφάλειας.

Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου αυτός να εκτιμήσει το ποιες ενέργειες θα πρέπει να γίνουν στο εξής. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής 11/03/2018 ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας φέροντας όπλο στην ζώνη του.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Τα «γκέτο» του χρήματος», η ΠΟΑΣΥ επικρίνει τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία δεν επενέβη, μένοντας αδρανής κατά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο και θέτει τα εξής ερωτήματα:

α) Για ποιο λόγο δεν συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπήρξε ολιγωρία ή απολαμβάνει προνομιακής προστασίας;

β) Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναζητήσουν ευθύνες; Θα καταλογιστούν; ‘Η θα περιμένουν όλοι να ξεχαστεί το γεγονός;

Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε κάθε συνέντευξή του διαμηνύει ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξαναρχίσει αν δεν καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι και αν δεν μπουν κανόνες. Μάλιστα, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών δήλωσε: «Αν δεν πάρουμε δεσμεύσεις, αν δεν σταματήσουν οι δηλώσεις, αν δεν συμφωνήσουμε το νέο κανονιστικό πλαίσιο, το νέο ποινολόγιο, θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Εμείς δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, γιατί αυτοί είναι κοκόρια. Η ΕΠΟ, η Λίγκα και οι τακτικοί δικαστές να κάνουν άμεσα αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου, το οποίο δεν είναι επαρκές. Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί. Αν δεν κάνουν μορατόριουμ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και αν δεν δεχτούν να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πιεζόμαστε καθόλου. Εμάς δεν μας κρατάει κανένας. Δεν μπορούν να βγαίνουν οι άνθρωποι που ήταν της εξυγίανσης και να κάνουν αυτά τα πράγματα και να σφάζονται. Έχουν όλοι τους ευθύνη».

Πηγή: www.newsit.gr